Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Stallmys och skötare i vinter

I vinter har du möjlighet att hänga lite extra i stallet. Det ska mockas, fyllas vatten, hästarna behöver ryktas och ligghallarna behöver hållas fina allt detta görs varje dag.

 

Söndagar är det stallmys där alla är välkomna (måste dock föranmälas) vuxna väljer själva om de vill delta eller ej. Vi är i stallet mellan 9.00-12.00 Gör i ordning för hästarna och har praktisk teori  Det kostar 150:-/gång/familj eller 500: - för alla fyra söndagar/familj

 

Vardagar kan du vara skötare, det innebär att du hjälper till att fixa hela stallet samt pysslar lite extra med en egen häst. Det finns en ledare på plats i stallet som hjälper till så man inte missar några sysslor. Att vara skötare kostar inget, men måste föranmälas och du måste ha en vuxen med dig.

 

Rida. Vi rider ej under skötartiden/stallmyset, vill du rida i vinter så går det bra att hyra häst. Hyr du häst samma dag som du varit skötare betalar du 50:-/gång hyr du häst utan att varit skötare i stallet den dagen kostar det 150:-/gång/person.

Observera att det ej finns ledare på plats när ni hyr häst, ni ansvarar själva för in, utsläpp och ridning, därav måste vuxen med god hästvana närvara.

 

En vuxen kan ansvara för flera barn enligt följande: minst en vuxen per barn under 7år, en vuxen per två barn 8-12år en vuxen per 4barn 13+